Mi ismerjük a 2019 divattrendket

Milyen karácsonyunk lesz idén?

Mi ismerjük a 2019 divattrendket

Ha azt gondoljuk, hogy minden évbsen ugyan arról a dologról szól, most meg fogunk lepődni – a Karácsony is alkalmazkodik a divathoz. Amig régen maximálisan csak abban különböztek, hogy piros vagy kék díszek e lesznek a karácsonyfán, manapság már a divatot követi. Hogy milyen stílusok, színek és díszek vannak divatban? Olvassuk el az alábbi cikket

Mesés Karácsony

Már tavaly is észrevehettük a klasszikus mesestílus visszatérését – a lakberendezéses világhírű márkák bemutatták a mesés kollekciójukat – mesefigurákkal, mézeskalácsokkal, lovacskákkal, feketefehér nyalókákkal és rénszarvasokkal a gyerekek és az álmodozó romantikusok számára. A meséskarácsony 2019-ben is trendi. Ha egy porcelánkészletről álmodozunk, melyet a mesében láttunk, menjünk vásárolni, mert most biztosan megtaláljuk az üzletekben.

Természetes Karácsony

A metélt szárított narancs vagy mandarin, fahéj természetes madzaggal körbetekerve, szárított citrom szegfűszeggel, dió színes szalaggal… A természetes stílussal semmit nem ronthatunk el. Induljunk el egy erdőbe vagy parkba és vigyünk haza tobozokat, metéljünk össze citrusos gyümölcsöket és készítsünk a gyerekekkel egyszerű díszeket fahéjból, badiánból vagy szegfűszegből – a képzeletnek nincsenek határai. Az ilyen karácsonyi díszek ráadásul nagyon ökonomikusak és ökologikusak. Biztosan értékelik majd a zero-waste életstílus hívői. Ezeket a díszeket nyugodtan beletehetjük a komposztálóba.

Kristály és üveg

A lágy kristálydíszek, gyertyatartók, törékeny golyók és a lágy karácsonyfadíszek, melyeket félve érintünk meg… Ez is az idei karácsony trendje. A kristálydíszek egy kicsit drágábbak, de egy örökséggé válhatnak, melyet a gyerekekre hagyhatunk majd később – minél öregebbek, annál nagyobb az értékük. Ha szeretünk gyűjteni dolgokat, biztosan könnyen elvarázsol minket. Próbáljunk elmenni egy börzére vagy keressünk rá a facebook-on és találjuk meg a legmegfelelőbbet a számunkra, így akár egy olyat is találhatunk, melynek már története is van.

Ha elismerjük a divatot, vagy sem, ne felejtkezzünk meg a legfontosabb dologról. Legyen a Karácsonyunk kék, vagy piros, világítós vagy fa nélkül, a legfontosabb dolog az, hogy nyugodtan töltsük az ünnepeket. Bocsájtsunk meg, merüljünk el a gondolatainkba és legyünk olyan emberek társaságában, akiket szeretünk és ha lehet készítsünk nekik és magunknak mesés és nyugodt ünnepeket. Még elég időnk maradt, hogy dolgozzunk ezen.

Kristály és üveg

További cikkek
Lahodná kôprová omáčka s diviačím stehnom
Recept: Ízletes kapormártás vaddisznó combbal