Mit adjunk a nagyszülőknek Karácsonyra

Mit adjunk a nagyszülőknek Karácsonyra

Ez biztosan örömet okoz majd nekik

Mit adjunk a nagyszülőknek Karácsonykor? Amikor állandóan azt mondják, hogy nekik nincs szükségük semmire, és hogy spóroljuk a pénzünkel és így tovább – ők ezt tényleg komolyan gondolják. Ezért invesztáljunk valami praktikusba, vagy valamibe, minek emocionális értéke van. Így mosolyt varázsolhatunk az arcukra a felesleges “ezt nem kellett volna” nélkül.

1. Talpmasszázs készülék

A habfürdő segít a fájós lábakon és nagyon pihentető. Ha a nagyszülők alvásproblémákban szenvednek, adjunk nekik hozzá levendulaolajat terapeuta minőségben (mely kapcsolatba léphet a bőrrel). A rövid fürdő, talpmasszázs és a levendula belemasszírozása balzsamként hat az idegekre.

2. Meleg/melegítő papucs

Az elektromos pléd vagy melegítő papucs, vagy a klasszikus papucs juhgyapjúból tökéletes a számukra. Egy kis pihenés, lábak a melegben, forró tea a kézben és egy kedvenc sorozat vagy könyv minden nagyszülőnek örömet okoz majd.

3. Családi fényképalbum

Szedjünk össze képeket a családi kirándulásokról, bulikról, ünnepekről és nyomtassuk ki őket egy képeskönyv formájában. Ilyen ajándék biztosan kellemesebbé teszi az idősek hosszú téli estéit.

4. Görgős táska

A görgős bevásárlótáska egy tökéletes segítőtárs az idősek számára. Ezt a praktikus ajándékot biztosan értékelik majd, ráadásul hozzásegítünk az önállóságukhoz – ez az érzés sok ember számára nagyon fontos.

5. Lemezjátszó

Mit szólna a nagyapa az azonnali visszatéréshez a múltba? Vásároljunk a nagyszülőknek egy lemezjátszót (nyugodtan egy régebbit is egy bazárban, a hangjából semmit sem fog veszíteni), keressünk régi lemezeket és vigyük vissza a nagyszülőket a gondtalan fiatalságukba.

Gondoljunk arra, hogy idősebbek és szeretik a nosztalgiát – ha a nagyapa imádja a harmincéves hintaszéket, még akkor is, ha lyukas a huzata, ne vásároljunk neki újat – ha ő maga nem kért meg minket. Az idősebb emberek nehezebben szokják meg az új dolgokat és sok esetben a karácsonyi ajándékok kibontatlanul egy szekrényben végeznek, mert “vigyáznak” rájuk.

Gondoljunk arra, hogy idősebbek és szeretik a nosztalgiát
0 0 vote
Article Rating
További cikkek
Készítsünk csodás házi pílinget
Készítsünk csodás házi pílinget