Villám smink, amelyhez csak 5 percre van szüksége

Villám smink, amelyhez csak 5 percre van szüksége, és az eredmény elvarázsolja!

Tudja mi változtatja meg leginkább az arckifejezését, mi véglegesíti, hogy pár másodperc alatt teljesen más első benyomású ember legyen, mi okozza, hogy egy fáradt nőből egy igazi hölgy legyen? A rendezett szemöldök! Ha választ hozzá egy megfelelő rúzst, amely illik a bőrszínéhez és a hajszínéhez, akkor nyert. És ilyen sminket, akár pár perc alatt is elkészíthet.

1. Tiszta bőr

A bőrét mossa meg, szárítsa meg, majd használjon magas SPF faktorú (minimum 50) krémet, amit hagyjon felszívódni. Ezután használjon BB krémet vagy alapozót, ahogy szokta. Alkalmazza a szemhéjakra és az ajakra is.

2. Szemöldök

Lépjen a szemöldökéhez. Leggyorsabban egy szemöldök ceruzával lehetséges, de finom rövid és vékony szőrszálakat kell rajzolni, hogy a szemöldöke természetesnek tűnjön. Ha már van tapasztalata, akkor használjon zselés szemöldök festéket, amely egész nap kitart, és még fixálja a szőrszálakat is. A legtapasztaltabb hölgyek számára alkalmas a púder használata, amelyet kis ecsettel visz fel. Ezután fésülje meg a szemöldökét egy szemöldök kefével, amely előzőleg egy nedves szappanon haladt át – ennek a trükknek köszönhetően minden szőrszál ott marad, ahol kell. Mindig fésülje alulról felfelé és az orr közepétől a halántékig.

3. Rúzs

A rúzst vigye fel ecsettel. Noha több időbe is fog telni, mintha közvetlenül tubusból vinné fel, összegében ez a trükk rengeteg időt megtakarít. Mégis hogy is van ez? Ha ecsettel viszi fel a rúzst alapozott ajkára, akkor ennek végtelen élettartalma lesz! Látni fogja, hogy ennek a kis változásnak hatalmas eredménye van. Ha befejezte, az ujjaival a rúzst az ecsetről távolítsa el, és vigye fel az arccsontjára – természetesen csak minimális mennyiségben. Az ilyen ragyogó arc árnyékolása felélénkíti az egész megjelenést. Ha matt rúzsokat használ, vigyázzon, nehezebb felkenni – ilyenkor az javasoljuk, hogy keverje össze őket egy csepp BB krémmel.

4. Két húzás szempillaspirállal

Elég ha kétszer áthúzza szempilláját szempillaspirállal és kész is. Ha ön természetes szőke, akkor használjon barna vagy sötétbarnát. Ez az árnyalat változtatás azt okozza, hogy a tekintete lágyabb lesz, és egészségesebbnek fog kinézni.

Két húzás szempillaspirállal
0 0 vote
Article Rating
További cikkek
Ezek a készségek nőnek a gyermekével
Még az anyaszabadság alatt is okulhat